Προώθηση Ιστοσελίδων

Η Προώθηση ιστοσελίδων είναι o τρόπος με τον οποίο μια ιστοσελίδα να εμφανίζεται στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης, με βασικότερη το Google, επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου, χρησιμοποιούν τη μηχανή αναζήτησης της Google ως κύριο εργαλείο αναζήτησης πληροφοριών, λόγο των έγκυρων αποτελεσμάτων. Έτσι όλος ο κόσμος εμπιστεύεται τη Google για να ψάξει οτιδήποτε.

Για το λόγο αυτό οι μάνατζερ του διαδικτύου χρησιμοποιούν το Google ως μέσο προώθησης. Αυτό ονομάζεται Internet Marketing. Το Internet Marketing είναι γενικά η προώθηση ενός προϊόντος ή μιας επιχείρησης ή μιας ιστοσελίδας στο internet, με κάθε μέσο. Όπως διαφημίσεις, email, facebook… Η Google έχει δημιουργήσει το σύστημα adwords με το οποία ζητάει λεφτά από το διαφημιζόμενο ώστε σε κάθε αναζήτηση σχετικά με το προϊόν του, να εμφανίζει μια διαφήμιση για την ιστοσελίδα του, χρεώνοντας τον κάθε κλικ που γίνεται από τον υποψήφιο «πελάτη».

Οι τεχνικές οι οποίες εκμεταλλεύονται το Google ως μέσο προώθησης είναι οι εξής:

  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Προβολή και καμπάνιες στα social media (Facebook, twitter, google+ ). Δείτε τα Πακέτα Social Media και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Μπορείτε να δείτε τα πακέτα της OBSTechnologies για την προώθηση ιστοσελίδων εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@obstechnologies.com.

Διαγωνισμοί στο Facebook από την OBSTechnologies